Ondernemersgala 2017

Op 13 oktober 2017 organiseert SBAAT, in nauwe samenwerking met Gemeente Drimmelen en Bedrijven Netwerk Drimmelen (BND), het ondernemersgala Drimmelen 2017 in de Antonius Abt te Terheijden.

Lezing Jan Rotmans

Om 20.00 uur zal Jan Rotmans acte de présence geven. Jan Rotmans is hoogleraar transitiekunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en internationale autoriteit op het gebied van transities & duurzaamheid. Hij was Spreker van het jaar in 2012 en 2014. Dit is iemand die je gehoord en gezien moet hebben!

Prijsuitreiking

De jury van de MVO Prijs Drimmelen zal op deze avond bekend maken welk bedrijf uit de Gemeente Drimmelen zich twee jaar lang de meeste verantwoorde ondernemer van Drimmelen mag noemen en een prachtig kunstwerk wint van de Terheijdense kunstenares Corry Rommens. Kortom dit is een avond waar elke ondernemer uit Drimmelen aanwezig moet zijn!

Kaarten

De kaarten voor deze avond kosten € 90,75 incl. BTW per stuk. SBAAT organiseert het gala om fondsen te werven voor de Antonius Abt. Alle opbrengsten van deze avond gaan, uiteraard onder aftrek van de kosten, naar het restauratiefonds voor de toren.
Meer informatie over SBAAT vindt u op behouddeantoniusabt.nl

U ontvangt een factuur van ons na betaling van de toegangskaarten.

Vervoer

Bedrijven Netwerk Drimmelen regelt voor u, in samenwerking met Dutax, het vervoer van de diverse kernen naar De Antonius Abt en terug. De eigen bijdrage is € 5.
Wie mee wil, maakt € 5 per persoon over op rekeningnummer NL22RABO0131514199 ten name van Bedrijven Netwerk Drimmelen. Vermeld hierbij duidelijk de namen van de personen, het ophaaladres, uw telefoonnummer en e-mailadres.
Aanmelden kan tot 1 oktober 2017.


Toegangskaarten

Toegangskaarten voor deze avond kosten à € 90,75 incl. BTW.
U ontvangt een factuur na betaling.